Свечено пуштање на Пречистителна Станица за третман на отпадни води

Настап на оркестарот на училиштето на свеченото пуштање во употреба на Пречистителна станица за третман на отпадните води во Кочани.

“Уметноста е изработка на идеи. Страста, насилна или не, никогаш не смее да се изрази и да ја премине границата на вкусот. А музиката, дури и кога сме во најстрашни невољи никогаш не смее да задава болка во ушите, туку треба да ни годи и да не заведува.”
Волфганг Амадеус Моцарт.